GW vesti

Objavili smo fascinantan pogled iza scene na snimanje glasova za Guild Wars 2, gde se pojavljuju vrhunski predstavnici zanata, kao Felicia Day i Steve Blum! Pogledajte na Facebook strani ili Youtube kanalu.

Wintersday je skoro ovde! Uskoro, gradovi širom Tyria-e će da budu presvućeni sjajnom prazničnom dekoracijom, magični snežni pomoćnici će Vam biti na raspolaganju tokom Vaših avantura, a prodavci će opet da prodaju raznoliku festivalsku robu.

Festival počinje 18. decembra i traje do 4. januara, i zato označite ovaj period u svojim kalendarima. Otidite na stranu o whintersday-u 2009. godine za više detalja, strana je ovde.

Bacite pogled na ovonedeljni papirni model: rollerbeetle. Ove male brze bube čekaju da budu odštampane i sastevljene. Napravite čitavu gomilu ovih životinjki! Pritisnite ovde i pokazačemo vam kako.

Nakon objavljivanja novog Guild Wars 2 videa pokrenuli smo sa MMORPG.com diskusiju o rasama Tyria-e u GW2 svetu multimasivne igre! Više o tome ovde.

Ispravke
Otklonjena greška usled koje je igra pucala.

Fini ljudi sa Massively.com su sebi svojstveno fino pročešljali Guild Wars 2 video - i dopalo im se ono što su videli! Pogledajte njihovu detaljnu analizu novog videa ovde!

Automatizovani turniri
Ažurirana rotacija mapa u u Automatizovanom turniru.

Ovonedeljni praznični papirni model je svepristna prica-trkačica Moa ptica! Normalno ove ptice su velićine ponija, sklone kljucanju, ali ove papirne moa-e su male i bezopasne! Napravite svoju danas - pokazaćemo vam kako ovde!

Doživite rase Tyria-e, novi video koji prikazuje pet rasa koje će moći da se igraju u Guild Wars-u 2, norni, ljudi, charr-ovi, and sylvari. Odgledajte video ovde i saznajte više o svakoj od ovih neodoljivih rasa.

U ovom izdanju Vesti iz zajednice imamo video koji su napravili fanovi i sjajan povratak Guild Wars Advent Calendar-a sa Wartower.de! Više detalja ovde.