Vodic za kvestove za attribut poene, Tyria.

Pripreme:

Prvo idite do Heroe's Audience,Seeker's Passage, i Destiny's Gorge i uzmite sve kvestove koje duhovi nude.Trebalo bi da ih bude 5 ukupno, 4 od njih su razlicite profesije, poslednji kvest dobijes od Annelle Fipps u Destiny's George-u i zove se "The Forgotten Ones" na kojem dobijes prvih 15 attribute poena. Taj te vodi u Skyward Reach. Ovaj kvest je laksi ako krenes iz Augury Rocka, isprintujte do mete. Trazicete Zmijocoveka zvanog:Sariss Yassith. On Vam daje vasu nagradu i svi su srecni.

prvih 15 attribut poena:

Sariss Yassith je onaj sa kime morate da pricate kako bi dobili prvih 15attribut poena. On ce vas poslati do svog brata do kojeg je tesko stici (ako neznate put ). Postoji slika koja pokazuje gde da idete. Prosto pricajte sa njim (bratom) da bi ste dobili prve attribut poene .Ovaj kvest je najlaksi da se pretrci solo.Pobrinite se da imate nesto od cega cete trcati bar 25% brze.

drugih 15 poena

Ovaj kvest je u Droknars forge. Idite do sefa i pricajte sa Vanyu.Morate prvo da zavrsite sve kvestove za promenu profesije(ovo ste obavili tokom priprema).Recice vam da krenete iz Iron Mines of Moladune na ovaj kvest ali mozete krenuti iz Copperhammer Mines ako hocete sobzirom da je blize. Ovaj kvest zahteva da pricate sa njenom sestrom ,jednom kada to obavite potrajace dugo dok ona nestigne na kvestovu lokaciju gde ce se pretvoriti u neko demonsko bice sa par telohranitelja. Lako ju je srediti dogod druzina radi zajedno.Kada ubijete demona vratite se u droknar po nagradu.

Red kojim cete raditi ova dva kvesta nije vazan,mozete ih raditi cak i uobrnutom redu. Najvaznije je da shvatite gde mozete da nadjete ova dva kvesta. Kad to uradite sve sto preostaje je da ih zavrsite.

(Tekst je preuzet negde sa interneta putem internet pretrazivaca, a prevod i postavljanje na nas sajt izvrili su LJUBO i TOM FEGAR 10.1.2006)