Lagumi (Dungeons)

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Finding the Bloodstone
Dungeon broj 11
Za resavanje Dungeon questa Bloodstone Caves potrebno je da krenemo u Spark-
fly Swamp                           potrebno je da razgovaramo Gaddom koji nam aktivira Bloodstone na ulazu u Caves da bismo od- radili ovaj Dungeon.
   Gadd i   Livia nam pomazu u ovoj misiji.
Dungeon se sastoji iz 3 nivoa i potrebno je da unistimo Inscribed Sentries posle nam Gadd otvara prolaz za sledeci nivo.obavezno posle njegovog unistenja potrebno je sacekati da Livia obavi svoj ritual da bismo mogli dalje.
 
   U 3 nivou nas ocekuje Inscribed Guardian cijom eliminacijom resavamo ovu misiju. Ovaj dungeon se moze bez problema resiti sa Herojima.Obavezno povesti MM sa Death Nova.Dobijamo sledece poene po zavrsetku
Mode 
Experience poeni
Asure reputation poeni
First time 
Repeats 
Normal 
2,500 
3,000 
3001 
Hard  
4,500 
450 
 
 
 
 
            
Srecno Brzi Gonzales
Sa kvestom Lost Treasure of King Hundar koji dobijemo od Koris Deeprunner u Umbral Grotto. Vodi nas u jedan najpopularniji farm za Dwaren reputation poene.Protivnici su Snowmeni svi lvl 15.Obavezno razgovarajte sa Beacon of Droknar koji nam uvecava poene.Po resavanju kvesta dobijemo na poklon iz Chest of Wintersday Past 2 Wintersday itema.

Cyndr The Mountain HeartOvaj dungeon se sastoji iz tri dela,i cilj je eliminisati bosa Cyndr the Mountain Heart.
(ako ste vec zavrsili Heart of Shiverpeaks primarni kvest onda se umesto njega pojavljuje Magmus)


 
Dungeon se nalazi u Battledepths i pozeljno je ponijeti skil [[Light of Deldrimor] koji ce nam pozvati u pomoc Dwarven Ghost.

Pregled EOtN PvE veština.