Zadatak misije je da otpratite Duha do Temple of Ascension, da ubijete zlog duha, i da 10 minuta cuvate dobrog Duha dok izvodi ritual.

 Dunes of Despire

MIsija je laka sve sto treba da radite je da pratite ljubicastu liniju do tacne A, a zatim plavu do tacke D gde treba da uzmete slow totem ( pomocice vam oko bonusa), totem usporava neprijatelje oko sebe. Zatim se vratite i pratite ljubicastu liniju do kraja. na njenom kraju je zli duh. Da bi spustali mostove na koje nailazite duz puta spustate tako sto dovedete duha do njih i on ih spusti, da bi vas duh pratio treba samo da popricate sa njim.

Bonus u ovoj misiji je da ubijete tri boss-a. Jedini problem je sto se vrata koja vode do njih otvaraju tek posto ubijete zlog duha, a tada takodje morate da cuvate duha. Najbolje bi bilo da party podelite u dve grupe, jednu koja ce da cuva duha i drugu koja ce da ubije boss-ove. Najbolje vreme za ovo je kad se pojave crvi na vratim jer tada imate malu pauzu u neprijateljskim talasima.

(Napomena: Ova misija zajedno sa bonusom moze lakše da se reši tako što se NE otvore vrata. Preko zida se preÄ‘e tako što se ubije jedan protivnik van tvrÄ‘ave i onda upotrebom necro skill-a [[Necrotic Traversal] preÄ‘e sa one strane, pobiju boss-ovi i onda sačeka da oni koji su ostali unutra otvore vrata. Pole ovoga se natenane odradi misija. U kombinaciji sa Rebirth skill-om i vampiric oruzjem svi mogu da preÄ‘u iza kapija. Ovo se radi kad neko želi da otkrije veliko parče mape iza kapije koje se takoÄ‘e računa kao otkrivena teritorija za titulu.)